INDIE PARCHMENT AB
Indická promytá robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsí. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatné plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí nádhernou, kompaktní cremou.
Nemáte mlýnek? Kávu vám rádi pomeleme. Požadovanou hrubost uveďte do poznámky.
Detailní popis produktu
V Indii sklízejí kávové bobule od ledna do března. Kávovníky odrůdy robusta (Coffea canephora) rostou ve stínu stromů, v nižších nadmořských výškách, kde panují teplé a vlhké klimatické podmínky. Stromy zabraňují erozi půdy, obohacují ji o živiny, chrání plantáže před výkyvy teplot a navíc hrají významnou roli jako hostitelé rozmanité fauny a flóry.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář